Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελισάβετ Τέρπου για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τις γυναίκες του «τριφυλλιού στο πινγκ πονγκ που βοηθάει το τμήμα να αλλάξει επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη κατηγορία.

Η 20χρονη αθλήτρια που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, όπου αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια και έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Πεύκη, Βούλα και ΑΟ Διονύσου.

Ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Νέες γυναίκες το 2019 ενώ τον Μάρτιο του 2020 ήταν πρώτη στη σχετική κατάταξη των Νέων γυναικών.

Καλύτερη της θέση στο παγκόσμιο Ranking ήταν η 346η τον Δεκέμβριο του 2019.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Τέρπου είπε «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο , στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Η αλήθεια είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται δύσκολο αλλά μαζί με τις συμπαίκτριες μου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε μια καλή πορεία και να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκός τη θέση που του αξίζει. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω πολύ ώστε να πραγματοποιήσω επιτυχίες ανάλογες του παρελθόντος και ακόμα μεγαλύτερες, αυτή τη φορά με την πράσινη φανέλα».