Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Γιάνα Τιμίνα στο γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Η έμπειρη αθλήτρια θα συνεχίσει να ενισχύει τον Παναθηναϊκό και στη φετινή προσπάθεια του Συλλόγου στην Α1 Κα  τηγορία.

Η Ρωσίδα αθλήτρια με την ολλανδική υπηκοότητα (διεθνής και με τις δύο χώρες) έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει ευρωπαϊκό τίτλο στο ομαδικό , εθνικό τίτλο στο απλό γυναικών (από το 2003 ως το 2006), εθνικό τίτλο στο διπλό (2016-2018)  και πρωτιά στο διεθνές Όπεν της Φλάνδρας (2006).

Η καλύτερη θέση της στο παγκόσμιο ranking ήταν η 102 τον Φεβρουάριο του 2009.

Αγωνίστηκε επίσης  για πολλά χρόνια στην DOV Klaverlelie ενώ πρόπερσι αγωνιζόταν στον Φοίνικα Πειραιά. Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Γιάνα Τιμίνα δήλωσε «Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό , ένα σωματείο με τεράστια ιστορία και τη φετινή χρονιά. Αγαπώ τους ανθρώπους του Συλλόγου καθώς με κάνουν να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι ένας Σύλλογος που μου βγάζει πολλά συναισθήματα και έχουν ιδιαίτερο το αίσθημα ευθύνης.Είναι μια σημαδιακή χρονιά για  τον Παναθηναϊκό καθώς επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».