Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ενώ έκανε και μια πολύ σημαντική ανανέωση.

Αναλυτικότερα ο Δημήτρης Ντάρλας ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει και φέτος να φοράει το ένδοξο έμβλημα.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ανανέωση που υποδηλώνει ότι και φέτος ο Σύλλογος θα κινηθεί σε υψηλούς στόχους.

Από κει και πέρα την «πράσινη» φανέλα θα φοράει τη νέα χρονιά ο Φίλιππας Φιλίππου, ο αρχηγός του Μινώταυρου που ήταν στην ομάδα του Ταύρου για 18 χρόνια. Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος σάλας μετρώντας 171 γκολ από το 2016.

Ο Φιλίππου στη λακωνική του δήλωση τόνισε «Έρχομαι στον Παναθηναϊκό με στόχο να κάνουμε όλοι μαζί την ομάδα πρωταθλήτρια όπως λέει και ο ύμνος του Συλλόγου».

Στον Παναθηναϊκό θα τον ακολουθήσει,  ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Καρανταλής, ο οποίος μετά από τρία χρόνια στον Μινώταυρο θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.   Σε δήλωση του ο Καρανταλής είπε «Αρχικά, αυτό που με έκανε να πω ναι στην ομάδα του Παναθηναϊκού, είναι διότι μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα στο άθλημα με εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ του και από την άλλη μεγάλο ρόλο παίζει σίγουρα και το συναίσθημα, αφού από μικρό παιδί με θυμάμαι ντυμένο στα πράσινα». Ξεκίνησε από τον Ηνίοχο από πολύ μικρός και ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από το κλασσικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στο futsal για να αγωνιστεί στον Πρωτέα και ύστερα να γίνει κάτοικος Ταύρου».

Τέλος, τα «πράσινα» θα φορέσει και ο 28χρονος Θάνος Ασημακόπουλος  ο οποίος αγωνιζόταν για δύο χρόνια στον Δούκα, έπειτα άλλα δύο στον Μινώταυρο , για να πάρει φέτος την απόφαση να φορέσει το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς.