Όλα για όλα θα τα παίξει σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 7μ.μ. (ERT Sports ) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη που θα επαναφέρουν και πάλι την ομάδα σε τελικούς πρωταθλήματος  έπειτα από δέκα χρόνια και να κάνουν το 2-1 στις νίκες κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ζήσης είπε: «Μετά την απώλεια του πρώτου αγώνα πήραμε ένα καλό μάθημα. Βελτιωθήκαμε στον δεύτερο ημιτελικό και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δεύτερη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση ώστε να πετύχουμε έναν ακόμα μεγάλο στόχο. Δεν υποτιμούμε τον ΠΑΟΚ, ασχολούμαστε με την ομάδα μας και θέλουμε να προσφέρουμε στο σύλλογο και στους εαυτούς μας αυτή την πρόκριση».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας μίλησε για τον κρίσιμο αγώνα, τα προβλήματα αλλά και τις σκέψεις που κάνει: «Από ότι φαίνεται ο Σωτήρης Σωτηρίου θα είναι εκτός αγώνα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε όλη μέρα σήμερα να κάνει εξέταση αλλά για αυτό θα αναφερθώ για αυτό μετά το τέλος των αγώνων.

Οι επιλογές που έχουμε για να καλύψουμε τη θέση του είναι ο Κωνσταντίδης σαν ακραίος που μας δίνει υποδοχή και άμυνα ή ο Αρμενάκης που μας δίνει δύναμη στο φιλέ. Μας λείπουν πέντε παίκτες, οι δυσκολίες είναι ακρκετές αλλά όπως είδαμε και στον πρώτο αγώνα πήραμε τη νίκη χάρις στην συγκέντρωση και την πειθαρχία των παικτών σε τακτικά κομμάτια και ειδικά στο μπλοκ άμυνα. Θα το παλέψουμε στα όρια μας για να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς».

Σε 66 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 39-27.