Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τα τμήματα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού μετά την αγωνιστική απραξία λόγω πανδημίας.

Στα πρώτα δύο χρονικά ματς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο Παίδων τα «τριφυλλάκια» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και επιβλήθηκαν της Γλυφάδας με 16-3 και λίγο αργότερα του ΑΝΟ Αργυρούπολης με 22-3, σε δύο ματς που έγιναν στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Οι άνδρες πάντως δεν τα κατάφεραν αργότερα κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας καθώς ηττήθηκαν σε 4-10.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα και κατά συνέπεια οι περισσότεροι αγώνες έχουν χαρακτήρα γοήτρου για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Αγωνιστικά ο ΠΑΟ ήταν επηρεασμένος από την  τρίμηνη περίπου απουσία και είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε πίσω στο σκορ με 1-7  κάπως βρήκε τα πατήματα του με το παιχνίδι να λήγει τελικά με 4-10.

Ο ΠΑΟ έπαιξε χωρίς τους Πανταζόπουλο και Χατζηστεφάνου που είναι στρατιώτες και οιι δύο ξένοι. Τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν 0-2, 0-2, 3-3 , 1-3

Παναθηναϊκός  (Βενετόπουλος):Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Σιαμάς, Ιγνατιάδης, Παπαδμητρίου Δ. 1, Χριστοφορίδης 1, Κατσαγούνος 2, Μπιτσάκος, Λούκος., Αθανασίου, Γκαράνης, Δευτεραίος, Σαλτερής, Παπαδημητριοπυ Αλ. και Μοσχοβέλης.

Γλυφάδα (Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπούκας 2, Μαυρωτάς, Πούρος 1, Χατζηγούλας 1, Νιαρχάκος 1, Αλβέρτης 3, Λεμπέσης 1, Περόπουλος, Μπραϊμης, Φωτεινάκης, Δαμιανός, Ηλιόπουλος, Γαλάνης.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.com ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Νίκος Βενετόπουλος τόνισε «Μας λείπανε κάποιοι σημαντικοί παίκτες καθώς και οι ξένοι ωστόσο σε γενικές γραμμές το παλέψαμε αν και θα μπορούσαμε και καλύτερα. Τα ματς αυτά έχουν ένα πιο διαδικαστικό χαρακτήρα πλέον και μοιάζουν δυνατές προπονήσεις κυρίως για τους νέους πολίστες που έχουμε».