Εξαιρετική επιτυχία έχει το 4ο τρόπαιο κολύμβησης Παναθηναϊκού για τις προαγωνιστικές κατηγορίες που πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ .

Οι αγώνες έχουν τεράστια συμμετοχή από διάφορους συλλόγους ενώ την πρώτη ημέρα των αγώνων για το «4ο Τρόπαιο κολύμβησης Παναθηναϊκού» προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) τίμησε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη τόνισε ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής είναι να γίνει κέντρο αθλητισμού και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες για τη συμμετοχή τους, αλλά και στους γονείς τους που στέκονται δίπλα τους και τους ενθαρρύνουν σε κάθε τους βήμα.

«Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό. Υπήρξα αθλήτρια κολύμβησης του Συλλόγου ενώ ο αδερφός μου αγωνιζόταν στην ομάδα πόλο και έχει λάβει μέρος σε τρεις Ολυμπιάδες. Ξέρω πόση προσπάθεια χρειάζεται και η προσπάθεια αυτή είναι που μετράει. Είστε όλοι νικητές», είπε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός της Άρης Κεφαλογιάννης έχει γράψει την δική του ιστορία με το σκουφάκι του «τριφυλλιού» στην υδατοσφαίριση καθώς έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες, το 1980 στη Μόσχα, το 1984 στο Λος Άντζελες και το 1988 στη Σεούλ.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των αγώνων των αθλητών του ΠΑΟ είχαν ως εξής:

Γιάννης Εργατούδης 1ος 1500μ. ελεύθερο, 3ος 400μ. ελευθερο Παμπαίδων Α΄

Ηρακλής Βεϊογλάνης 2ος  100μ. πεταλούδα Παμπαίδων Α΄, 2ος  50μ. ελεύθερο

Χαράλαμπος Φρυδάκης 3ος 100μ. πεταλούδα Παμπαίδων Β΄

Θοδωρής Κατσουλάκος  1ος   200μ. ύπτιο εφήβων  , 1ος 50μ. ύπτιο εφήβων

Μαρία Έξαρχου 3η 400μ. μικτή ατομική, 2η 400μ. ελεύθερο   παγκορασίδων Β΄

Μαρία Μεϊδάνη 3η  100μ. πρόσθιο κορασίδων

Στέργιος Καλαϊτζής 1ος 400μ. ελεύθερο εφήβων

Κώστας Αποστολάκος 1ος  50μ. ελεύθερο εφήβων

Καλλιόπη Ζαϊμη 1η 50μ. ελεύθερο παγκορασίδων  Α΄

Νόρα Δράκου 1η 50μ. ύπτιο γυναικών

Αναστασία Μπίρμπα 2η 50μ ύπτιο κορασίδες