Οι «πράσινοι» έφηβοι επικράτησαν με 3-0 σετ του Ολυμπιακού στην πρώτη «μάχη» για την προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ο παίκτες του Δημήτρη Μαρκάκη, στο πιο δύσκολο ματς του Δ’ ομίλου στο κλειστό του Μετς, έδειξαν χαρακτήρα και ξεκίνησαν την προημιτελική φάση με το «δεξί», αφού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο.

Στόχος της ομάδας του «τριφυλλιού» που πριν από έναν μήνα περίπου κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ, είναι και φέτος η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αύριο, 6/3 στις 12.30μμ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αργυρούπολης, ενώ στις 7/3 10.30πμ. οι έφηβοι θα αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΠ Ολυμπίας.

Αναλυτικά τα σετ: 25-17, 25-20, 25-16

Παναθηναϊκός (Μαρκάκης): Τάτσης, Μήτσουρας, Αποστόλου, Ρουσόπουλος, Παλαιολόγος, Φιλιππακόπουλος, Σερεμέτης, Μπακοδήμος, Ανδρεόπουλος, Ράπτης, Πέτσιας, Μάρκου, Μαρσέλλος, Πίντζος

Ολυμπιακός (Βουρδέρης): Ζωγραφάκης, Σγούρος, Μαγγανάς, Λέτσιος, Γεωργόπουλος, Κανέλλης, Μάρτος, Δορδοκίδης, Μαζωνάκης, Αθανασίου, Μπαραμπάτης, Στράτος, Σαπουτζής, Μπεζάνι