Ο Παναθηναϊκός άφησε τη στάμπα του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά κάνοντας αισθητή την παρουσία του σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και τη δεύτερη ημέρα.

Στο απλό ανδρών ο τελικός ήταν «πράσινος» καθώς μέτρησαν τις δυνάμεις τους οι Κώστας Αγγελάκης και Κώστας Κωνσταντινόπουλος με νικητή τον πρώτο με 4-1.

Νωρίτερα ο Αγγελάκης είχε αποκλείσει τον Αϊβατίδη, τον Σταματούρο και τον Αντωνιάδη ενώ ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος είχε αποκλείσει τους Κορδούτη, Παπαδημητρίου και Ρηνιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Αντωνιάδη με 4-3 παρότι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Στο διπλό ανδρών οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι πήραν το χρυσό μετάλλιο αφού πέρασαν τους Δ.Κορδούτη και Ι.Κορδούτη που αγωνίζονται σε ΟΑ Χανίων και Ίφιτο Πατρών αντιστοίχως.

Άρχισαν το ταμπλό ως 1ο φαβορί κι έφτασαν στο 4ο χρυσό μετάλλιό τους στον θεσμό. Στον αμφίρροπο τελικό ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος έκαμψαν με 3-1 σετ τους Νίκο Αντωνιάδη/Δημήτρη Παπαδημητρίου (11-4, 9-11, 11-3, 15-13).

Στο διπλό γυναικών η Ιωάννα Γερασιμάτου του Παναθηναϊκού ήταν σε κοινή ομάδα με την Ζαβιτσάνου της ΑΕΚ και αφού απέκλεισαν τις Σοφρά/Φωτιάδου από ΧΑΝΘ και Σάρισες Φλώρινας, στην συνέχεια απέκλεισαν τις Χριστοφοράκη/Τέρπου του Ολυμπιακού.

Στον τελικό λύγισαν στις λεπτομέρειες από τις Τόλιου και Παρίδη με 3-2 σετ(9-11, 11-7, 9-11, 11-7, 11-8).