PAO TV
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
  1908

  ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

  Εάν ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ζωής σου, γίνε κομμάτι του Συλλόγου, γίνε μέλος στον Π.Α.Ο.!

  Γίνε ενεργό μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας που από το 1908 κρατάει ψηλά τη σημαία σε όλα τα αθλήματα, πάντα πρωτοπόρος στους αγωνιστικούς στίβους.

  Γίνε τακτικό μέλος του Παναθηναϊκού Α.Ο και απέκτησε δικαίωμα ενεργής παρακολούθησης των γενικών συνελεύσεων του Ομίλου και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την πρώτη εγγραφή.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Πραγματοποιώντας την εγγραφή σου ως μέλος, η δική σου δύναμη ενώνεται με τους στόχους κάθε φίλου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

  1. Την οικονομική ανεξαρτησία του Ερασιτέχνη

  2. Την ευημερία που θα φέρει τον Όμιλο στην πρώτη θέση, Παντοτινό Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ!

  3. Τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου

  ΠΑΟ Α.Ο.

  Για να γίνει κάποιος μέλος, υπάρχουν 3 τρόποι:

  1. Στα φυσικά σημεία πώλησης  των γραφείων του Παναθηναϊκού Α.Ο. ( γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»)

  2. Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr όπου το υποψήφιο μέλος μπαίνει στο site συμπληρώνει τα στοιχεία του και προχωράει στην πληρωμή μέσω κάρτας. Επίσης μέλος μπορεί να γίνει κάποιος και από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s. Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο.  (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος).Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30-17:30  και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

  3. Με κατάθεση σε τράπεζα, όπου αφού προχωρήσει στην κατάθεση χρειάζεται να μας αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης και την

   Αίτηση Εγγραφής Μέλους Παναθηναϊκός Α.Ο.

   συμπληρωμένη στο [email protected] Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» (τηλέφωνο 2114117600) ή αποστέλλεται με courier στο χώρο του (με αντίτιμο 5 ευρώ) εφόσον ζητηθεί. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα Iban είναι: Τράπεζα Πειραιώς GR42 0171 7520 0067 5211 4492 721

  «O Παναθηναϊκός αγαπητοί συνάδελφοι είναι μια μεγάλη οικογένεια, πατριαρχική, της οποίας τα μέλη διέπονται υπό μίας ειδικής νοοτροπίας. Συνδέονται, αλληλοεκτιμώνται, κινούνται και δρουν υπό μιαν λίαν ιδιότροπον σκέψιν. Ημείς οι οποίοι εζήσαμεν και ηνδρώθημεν επί μίαν τεσσαρακονταετίαν μέσα εις αυτήν την περίεργον ατμόσφαιραν, αισθανόμεθα μιάν ενδόμυχον μεταξύ μας αγάπην, εκτίμησιν, υποχρέωσιν. Όλοι έχομεν την γνώμην και την ακράδαντον πεποίθησιν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πραγματικά μεγάλη ιδέα, που αποτελεί ένα μέρος του βίου μας, που θα ζη πάντα. Τα μέλη, οι αθληταί, τα συμβούλια παρέρχονται και αντιπαρέρχονται. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα παραμένη επί γενεάς γενεών εις την Αιωνιότητα»

  Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού Μιχάλη Παπάζογλου και ειπώθηκαν κατά τη γενική συνέλευση του «τριφυλλιού» το 1948 και μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ…

  Η μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. Σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις της και να δείξεις την έμπρακτη υποστήριξή σου στο «τριφύλλι»!

  Οι όροι κατοχής κάρτας μέλους αναπροσαρμόζονται ώστε να συμπεριληφθούν όλα τα προνόμια που θα προσφέρουν οι χορηγοί του Παναθηναϊκού Α.Ο. στα μέλη του Συλλόγου και σύντομα θα γνωστοποιηθούν.