Στιγμές Παναθηναϊκής ευφορίας έζησε για ακόμα μια φορά η ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» σαν σήμερα και ο Σύλλογος δεν λησμονεί την στιγμή.

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν παρέα με χιλιάδες «αιώνια πιστούς» την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη τελευταία αγωνιστική , απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών. Οι «λεβέντες με καρδιά» νίκησαν με 2-0 την «ελαφρά ταξιαρχία» και …καθάρισαν την υπόθεση τίτλος την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα στην Καστοριά.

Ωστόσο ακόμα και αν κέρδιζαν οι «ερυθρόλευκοι» το πρωτάθλημα θα κατέληγε και πάλι στη Λεωφόρο λόγω διαφοράς τερμάτων.  Στο αγωνιστικό μέρος το «τριφύλλι» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους «κυανόλευκους» και πήραν προβάδισμα στο 12΄ με τον Παπαδημητρίου ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Όσκαρ Αλβαρές «έγραψε» το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» το γιόρτασαν έξαλλα και είναι χαρακτηριστικό ότι έκαναν δύο φορές τον γύρο του θριάμβου!

Οι πρωταθλητές του Καζιμίρ Γκόρσκι ήταν οι: Άλβαρες, Στεφανάκης, Κωνσταντίνου, Γονιός, Καψής, Λιβαθηνός, Ελευθεριάδης, Ελευθεράκης, Δομάζος, Αντωνιάδης, Παπαδημητρίου, Τζόρτζεβιτς, Δ. Δημητρίου, Γιαννακούλας, Ασλανίδης, Βακάλης, Κίζας, Βάλιαν, Οικονόμου, Βάγγης, Βαλλιάνος, Κώτσος, Ροκίδης, Πανόπουλος