Ένα σημαδιακό ματς δόθηκε σαν σήμερα το 1932 όπου ο Παναθηναϊκός αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της Μικτή ΠΟΚ με επτά ποδοσφαιριστές και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

Σε δυνατό παιχνίδι κόντρα στη Μικτή Γαλατασαράι-Φενέρμπαχτσε το «τριφύλλι» αποτελούσε τη μισή και επιπλέον ομάδα  της ΠΟΚ που αποτελούνταν διαχρονικά από παίκτες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Σε αυτό το ματς η «πράσινη» ΠΟΚ επιβλήθηκε της σκληροτράχηλης Τουρκικής Μικτής από τις δύο κορυφαίες ομάδες της γειτονικής χώρας με 4-1.

Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι εξής: Κ. Μπαλτάσης, Δ. Μπαλτάσης, Υποφάντης, Μηγιάκης , Συμεωνίδης, Πιερράκος και Αντωνόπουλος.

Τα τρία από τα τέσσερα γκολ έφεραν …πράσινη υπογραφή και οι σκόρε του ματς ήταν οι: (Συμεωνίδης 38΄, 87΄, Ντ. Ανδριανόπουλος 52΄, Μηγιάκης 54΄ -Σεβάτ 89΄). Διαιτητής: Ντόιτσεφ (Βουλγαρία).

Μάλιστα ο Τύπος της εποχής έγραφε «Ο ένας ήταν καλύτερος του άλλου εις επίδειξη τόλμης και αυτοθυσίας. Εις απόδοση όμως υπήρξαν διακριθέντες, πρώτος και καλύτερος ο Μηγιάκης. Αυτός εξείχε από τους άλλους πάρα πολύ. Τι παιχνίδι ήταν αυτό του Μηγιάκη. Πετούσε στο τερέν, δεν έτρεχε και πίσω του λαχανιασμένοι, αγκομαχούντες τρέχανε οι Τούρκοι να τον προλάβουν και να σώσουν την ομάδα τους».