Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανοίγει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την αγκαλιά του σε όλα τα παιδιά και τα καλεί στη μεγάλη πράσινη οικογένεια με την κάρτα PAO FOR ALL.

Το «τριφύλλι» συνεχίζει να  εντάσσει στις τάξεις του όλες τις ηλικίες μέσω της συγκεκριμένης κάρτας και έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά με τον δικό τους τρόπο στη λειτουργία του Συλλόγου.

Τα «τριφυλλάκια» μπορούν να είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας από την ημέρα που γεννιούνται μέχρι την ημέρα που ενηλικιώνονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα απόκτησης της κάρτας PAO FOR ALL έχουν και φέτος όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου καθώς και όσοι έχουν μισθολογική σχέση με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Τρόποι απόκτησης της κάρτας PAO FOR ALL:

Α) Στο Τμήμα Μελών του Συλλόγου (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α)

Β) Ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του Συλλόγου ΕΔΩ ή μέσω της ticketmaster.gr, ο/η ενδιαφερόμενος/η θα συμπληρώνει τα στοιχεία του (με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες) και με την πληρωμή του ποσού των τριάντα ευρώ (30,00€), μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα αποκτά την κάρτα PAO FOR ALL. Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α). Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30 – 17:30 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2114117600, ή μπορεί να αποσταλεί με courier (με έξτρα χρέωση 5,00€) εφόσον ζητηθεί.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση το γραφείο μελών θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:30 έως τις 17:30, το τηλέφωνο είναι 2114117600 και το e-mail είναι [email protected].