Ο Σύλλογος σε μια ακόμα ενέργεια που αποδεικνύει γιατί είναι Μεγάλος και με τη στήριξη των αιώνια πιστών οπαδών του μάζεψε είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το Ι.Δ.Α.Φ.Κ. για να καλύψει εν μέρει τις ανάγκες των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία.

Χτες το βράδυ στην Θύρα 12 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» στην αίθουσα των τμημάτων ΑμεΑ μαζεύτηκε μεγάλος όγκος πραγμάτων και τροφίμων που αποστέλλονται στις πληγείσες περιοχές.

Η άμεση απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη συγκεκριμένη κίνηση σε συνεργασία με το Ι.Δ.Α.Φ.Κ. βρήκε άμεση ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας (οργανωμένος και μη) που έσπευσε να φέρει στην αίθουσα είδη πρώτης ανάγκης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον συντονισμό ανέλαβε το μέλος του Συλλόγου Κωνσταντίνα Λεϊμονή ενώ βοήθησαν ενεργά σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας τα τμήματα άρσης βαρών, σκοποβολής, ξιφασκίας και ΑμεΑ  του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον ξεχωριστές ευχαριστίες στις μεταφορικές  εταιρείες Athens Movers και τη μεταφορική Βαρώνος για τις κούτες συσκευασίας. Ξεχωριστές ευχαριστίες και στην baretc_company για το γεμάτο βανάκι  με είδη πρώτης ανάγκης που έφερε.

Τέλος ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές που μικρά παιδιά έφεραν παιχνίδια και σχολικά αλλά και οι ηλικιωμένοι που ήρθαν από τα Super Market με γεμάτες σακούλες.