Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και οι αθλητές-τριες του έχουν την τιμητική τους και στα φετινά βραβεία του ΠΣΑΤ που φέτος κλείνουν 70 χρόνια.

Ο Σύλλογος διαθέτει κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αθλήματα και αυτό φαίνεται και μέσα από τις ψηφοφορίες του ΠΣΑΤ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση) βρίσκεται στην υποψηφιότητα για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς μαζί με τις Άννα Κορακάκη και Αντογόνη Ντρισμπιώτη και θα μάθει αύριο σε ποια θέση βρίσκεται.

Από κει και πέρα τρεις ακόμα «πράσινες» αθλήτριες είναι σε top επίπεδο και ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες. Αναλυτικότερα:10η Γεωργία Δεσπολλάρη (στίβος) 25, 14η Δέσποινα Γεωργιάδου (ξιφασκία) 21 και 41η Πηνελόπη Νίκα (Μοντέρνο Πένταθλο) 2

Στην κατηγορία για τον καλύτερο αθλητή ο Μάκης Μίτας (σκοποβολή) έχασε για λίγο την είσοδο του στους τρεις κορυφαίους καθώς πήρε τελικά την 4η θέση με 86 ενώ ο Κριστιάν Γκολομέεβ (κολύμβηση) ήταν 16ος με 10.

Επιπλέον στην κατηγορία των ΑμεΑ ο Γιάννης Κωστάκης (κολύμβηση) πήρε την τιμητική 6η θέση με 105, ο Πάνος Τριανταφύλλου (ξιφασκία με αμαξίδιο) ήταν 13ος με 9 και ο Θεόκλητος Παπαχρήστος (τζούντο τυφλών) ήταν 22ος με 2.