Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γυναικείο μπάσκετ στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος» και η διοίκηση του Συλλόγου ζητά την προσοχή του κόσμου.

Οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν σε ένα καθοριστικό παιχνίδι τις «ερυθρόλευκες» και στόχος είναι η νίκη που θα τις φέρει σε πλεονεκτική θέση για το πρωτάθλημα.

Οι ενδιαφερόμενοι -ες μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2128582&fbclid=IwAR2GiEbbWP-NDhgZd2LYuMZCdzgiBq3IBCU3rNMYJh66DIoooEAGrfhvzHY

Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση.

Το ζητούμενο όλων είναι να γίνει κανονικά ο αγώνας και να μην δοθεί η παραμικρή εξωαγωνιστική αφορμή για να χάσει η ομάδα μια νίκη που θα την φέρει κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος.

Το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό στο ανδρικό τμήμα  μπάσκετ  στο ΟΑΚΑ είναι ένα καλό παράδειγμα έτσι ώστε να επαναληφθεί και το Σάββατο και να  αποφευχθεί το οτιδήποτε μπορεί να φέρει το ματς σε κίνδυνο διακοπής.

Στη σύσκεψη των μέτρων αποφασίστηκαν τα εξής που ενδιαφέρουν τους φιλάθλους:

-Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα διαθέσει αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους, ονομαστικοποιημένα/αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτήρια.

-Οι θύρες του Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*, την ημέρα του αγώνα (04/11/2023), να ανοίξουν δύο (2)ώρες νωρίτερα, ήτοι την 12:30 ́ώρα.

-Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*, φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

-Από τις διατιθέμενες προς το σκοπό αυτό αστυνομικές δυνάμεις (περιπολίες κ.λ.π.) να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους θεατές, περιμετρικά του Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*,ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευτικών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπουν κανονικά