Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Όμιλο Σαράντη και το STR8 για τη σεζόν 2023-24.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει τον Όμιλο Σαράντη και το STR8 ως επίσημο υποστηρικτή των τμημάτων ΑμεΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Ο Όμιλος Σαράντη και το STR8 στηρίζουν του έργο του Συλλόγου Παναθηναϊκός AμεΑ για την σεζόν 2023 – 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το δημοφιλές brand ανδρικής περιποίησης STR8 ανακοινώνουν με υπερηφάνεια τη στήριξή τους προς το έργο του Συλλόγου Παναθηναϊκός ΑμεΑ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2023 – 2024. Ο Όμιλος Σαράντη και το STR8 αναγνωρίζουν τη σημασία του έργου αυτού και προσφέρουν τη στήριξή τους για την προώθηση των αξιών αυτών μέσω του αθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στην προώθηση του αθλητισμού μεταξύ ατόμων με αναπηρία και την προώθηση των αξιών της κοινωνικής συμμετοχής και αλληλεγγύης.

Ο Όμιλος Σαράντη, πιστός στην αφοσίωσή του προς την κοινωνική ευαισθησία, βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε ευπαθείς ομάδες και φορείς που χρήζουν υποστήριξης. Η δέσμευσή μας προς την κοινωνία εκφράζεται μέσω ποικίλων πρωτοβουλιών και συνεργασιών που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής για όσους έχουν ανάγκη. Πιστεύουμε ότι η ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων αποτελεί καθήκον μας και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα κοινωνικά υπεύθυνο μέλλον.

Μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία, ο Όμιλος Σαράντη και το STR8 ενισχύουν τις προσπάθειες του Συλλόγου για την προώθηση της κοινωνικής συμπερίληψης και την παροχή υποστήριξης προς όσους τη χρειάζονται. Η αφοσίωση στις αξίες της κοινωνικής ευθύνης και η προσήλωση στην προώθηση της ποιότητας ζωής καταδεικνύουν τη σημαντική συμβολή τους στην κοινότητα. Με αυτήν τη συνεργασία, εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι η αγωνιστική σεζόν 2023 – 2024 θα είναι μια περίοδος ακόμη πιο επιτυχημένη για τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ.