Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία OK Anytime Market A.E. για τη σεζόν 2023-24.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει την OK Anytime Market ως επίσημο υποστηρικτή του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


OK ANYTIME MARKET A.E.: Χορηγός στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο «Παναθηναϊκός ΑμεΑ».

Η OK Anytime Market A.E., με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη χορηγία της στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑμεΑ για την αθλητική περίοδο 2023 – 2024, επιδεικνύοντας τη συνέχιση της δέσμευσής της προς την κοινωνική ευθύνη και την προώθηση της πολιτιστικής και αθλητικής ανάπτυξης.

Για την OK Anytime Market A.E. η κοινωνική συμβολή είναι αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας, και η χορηγία στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή της προς την προώθηση της προσβασιμότητας στον αθλητισμό και την ενίσχυση των αθλητικών δραστηριοτήτων για όλους.

Η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της OK Anytime Market A.E. κα. Δέσποινα Ξυνού δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑμεΑ έχει επιτύχει σπουδαίες επιδόσεις και αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη δύναμη, το κουράγιο και την αντοχή. Η στήριξη της από την εταιρία μας πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας και θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους με αναπηρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες».

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας, κα. Μαρία Αρτίκη, δήλωσε: «Οι προσπάθειες της OK Anytime Market AE για την ενίσχυση της κοινότητας συνεχίζονται, και αυτή η χορηγία αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τη δημιουργία μιας κοινωνίας περισσότερο ανοικτής και προσβάσιμης για όλους».