Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη EPSILON NET για τη σεζόν 2023-24.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει την EPSILON NET, έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο Όμιλο Εταιριών που δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής, της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου και της εκπαίδευσης, ως επίσημο υποστηρικτή του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


H EPSILON NET είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών που δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής, της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου και της εκπαίδευσης.

Απασχολεί 1500+ εργαζόμενους και διαθέτει δίκτυο 500 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Ο Όμιλος, ως ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Επιχειρήσεων επενδύει αδιαλείπτως σε τεχνολογίες αιχμής, προσφέρει μια σειρά συνολικών λύσεων και για τις πιο απαιτητικές σύγχρονες ανάγκες και αποτελεί έναν one-stop-shop προορισμό για τον σύγχρονο επαγγελματία, καθώς προσφέρει συνδυαστικά εξειδικευμένη ενημέρωση 24/7 και υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Σήμερα, είκοσι εννέα κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο τους είναι οι θυγατρικές του Ομίλου EPSILON NET, διασφαλίζοντας την ηγετική θέση του Ομίλου στην ελληνική επιχειρηματική αγορά.