Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία τεχνολογίας realme για τη σεζόν 2023-24.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει τη realme ως επίσημο υποστηρικτή των τμημάτων βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.


realme

Η realme είναι το ταχύτερο αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο και κατέχει ήδη την 5η θέση στα smartphones στην Ελλάδα. Η realme είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που κατακτά την αγορά των smartphones και έχει πρωταρχικό στόχο να γίνει πιο προσιτή στην ελληνική αγορά, η τεχνολογία «αιχμής», όπως η υψηλή ανάλυση στη φωτογραφία, οι δυνατές επιδόσεις του κινητού, η κυρτή οθόνη, ο μεγάλος αποθηκευτικό χώρος και η γρήγορη φόρτιση.

To σλόγκαν της realme “Dare to Leap”, αφορά τη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας ως προς την υιοθέτηση του πνεύματος αριστείας, την ομαδικότητα και την καινοτομία, γι’ αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Η δέσμευση και το όραμά μας για την αριστεία, την ομαδικότητα και την καινοτομία, μας ωθεί να υποστηρίζουμε ομάδες που ενσαρκώνουν αυτές, τις κοινές μας αξίες. Αυτή η συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βασίζεται σε κοινούς στόχους καθώς η realme υποστηρίζει τον αθλητισμό και το ταξίδι της ομάδας προς τον πρωταθλητισμό, με βασική επιδίωξη να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία των φιλάθλων στα γήπεδα.

Η realme αντιπροσωπεύει την καινοτομία, την ποιότητα και την υπέρβαση των ορίων. Αυτές οι αξίες ταυτίζονται με την αφοσίωση της ομάδας σε σχέση με την απόδοση και την επίτευξη της νίκης μέσα στα γήπεδα. Πιστεύουμε στη δύναμη του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην ομαδικότητα. Δεν είμαστε απλώς χορηγοί, συμμετέχουμε ενεργά στην υποστήριξη της ομάδας και των φιλάθλων μέσω αποκλειστικού περιεχομένου, δώρων και εκδηλώσεων. Μαζί, δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι ακολουθώντας την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και τη realme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοιραστείτε το κοινό μας πάθος για την ομάδα και ζήστε μαζί μας, τη συγκίνηση του παιχνιδιού. Η συνεργασία μας είναι κάτι περισσότερο από τον αθλητισμό και θέλουμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην αθλητική κοινότητα. Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και οραματιζόμαστε την κοινή μας επιτυχία και πρόοδο, ο καθένας στον τομέα του.

Social Media:

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube