Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Globalsat για τη σεζόν 2023-24.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει την Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα στην αγορά της τεχνολογίας και της πράσινης ενέργειας, ως επίσημο υποστηρικτή του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Η Globalsat στηρίζει χορηγικά τον Παναθηναϊκό A.O.

Η Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα στην αγορά της τεχνολογίας και της πράσινης ενέργειας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό A.O., τον οποίο θα στηρίξει χορηγικά μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, διατηρώντας την προοπτική ανανέωσης για το επόμενο έτος.

Η συνεργασία της Globalsat με τον Παναθηναϊκό Α.Ο., περιλαμβάνει την προβολή της εταιρείας και του brand της Riversong στα γήπεδα του ΜΕΤΣ και Παύλος Γιαννακόπουλος καθώς και μια σειρά ενεργειών για την ενδυνάμωση της εμπειρίας των φιλάθλων, όπως διαγωνισμοί κατά τη διάρκεια των αγώνων και μέσα από τα κανάλια social media του Παναθηναϊκού Α.Ο..

Λίγα λόγια για τη Globalsat

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat, πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Προτεραιότητα και κινητήρια δύναµη του Ομίλου, είναι να φέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε οργανισμό, στην κοινωνία.

Η Globalsat ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λευκών συσκευών και παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. H εταιρεία έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Globalsat προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν Λύσεις Φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, Χρηματοδότηση και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Αυτοπαραγωγής σε εταιρικούς πελάτες μέσω της Greenvolt Next, Εξοπλισμό Πράσινων Λύσεων, καθώς και ανάπτυξη Λύσεων Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας.

H Globalsat έχει ενσωματωθεί στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune, ενώ έχει πιστοποιηθεί ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.

Περισσότερες πληροφορίες:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Εταιρικό site | Eshop