Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αγωνίζεται αυτή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το απόγευμα σε διαφορετικά αθλήματα και αναμένει τον κόσμο του να είναι στο πλευρό του στους αγώνες που θα γίνουν στο Μαρούσι.

Πλούσια αγωνιστική δράση για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο αυτή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Πέραν της αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού»  στο Αγρίνιο στις 5μ.μ. κόντρα στον Παναιτωλικό , ο Παναθηναϊκός δίνει καθοριστικούς αγώνες στην Ευρώπη.

Το πρώτο χρονικά ματς είναι στις 6μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για το Challenge Cup όπου το ανδρικό τμήμα βόλεϊ αντιμετωπίζει την Οντολένα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν την θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-aero-odolena-vola-challenge-cup/

Λίγο αργότερα στο γειτονικό ΟΑΚΑ στις 8.30μ.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το  Eurocup.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν την θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-crvena-zvezda-mts-eurocup-women/

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη αγωνίζεται και η ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» στις 8.30μ.μ. εκτός έδρας με τον Πανιώνιο.