Διάφοροι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού έχουν τα γενέθλια τους σήμερα 19 Οκτωβρίου και ο Σύλλογος τους στέλνει τις ευχές του.

Πιο συγκεκριμένα τα 79α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Τάκης Οικονομόπουλος ο οποίος μια από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές του «τριφυλλιού».  Το «πουλί» υπερασπίστηκε αποτελεί για δώδεκα χρόνια την εστία του Παναθηναϊκού (1964-76) και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα . Παράλληλα το ρεκόρ του … ανέπαφης εστίας για 1.088 λεπτά διατηρείται μέχρι σήμερα.

Παράλληλα σαν σήμερα πριν 70  χρόνια  γεννιούνται δίπλα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο μαιευτήριο «Έλενα» τα δίδυμα Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας.

Πρόκειται για δύο από τους σπουδαιότερους εκφραστές της ελληνικής ροκ έντεχνης σκηνής , οι οποίοι είχαν επιλέξει το πράσινο χρώμα για τις φίλαθλες προτιμήσεις τους. Μάλιστα ο Πάνος Κατσιμίχας παρακολουθούσε συχνά την ομάδα του μαζί με τον «αιώνια πιστό» Μάνο Ξυδούς.

Επιπλέον σαν σήμερα το 1955 γεννήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Συλλόγου Θανάσης Οικονόμου ενώ το 1951 γεννήθηκε ο πρώην παλαιστής του «τριφυλλιού» Δημήτρη Χριστόφορου.