Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δείχνουν για ακόμα μια φορά έμπρακτα την στήριξη τους στα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου.

Από την πρώτη στιγμή που ο Σύλλογος Μεγάλος μπήκε στον χώρο του αθλητισμού των ΑμεΑ οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» ήταν συνεχώς δίπλα σε αυτό το νέο μονοπάτι.

Η συμπαράσταση τους είναι έντονη και ανεκτίμητη τόσο εντός των γηπέδων με την παρουσία τους στις κερκίδες που αγωνίζονται όλα τα τμήματα ΑμεΑ όσο και και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Για ακόμα μια φορά οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού από τη Βόρεια Ελλάδα, το Green North Club αλλά και το Club του Ρεθύμνου εδηλώνουν παρών και στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται στα «πράσινα» τμήματα ΑμεΑ.

Οι συγκεκριμένοι οργανωμένοι φορείς αγκαλιάζουν για ακόμα μια φορά το τμήμα σκοποβολής και θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που θα κάνει ο «πράσινος» αθλητής  Τάσος Μπούτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια συνέχεια της  ώθησης που δίνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» στα τμήματα ΑμεΑ δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι… η δύναμη είναι μία και ότι δεν υπάρχει άλλος…