Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διαιτολόγο κα Χαρά Σκουλαρίκη και το διαιτολογικό κέντρο NutriNews.gr, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει την κα Σκουλαρίκη, η οποία θα προσφέρει υπηρεσίες διατροφικής φροντίδας στους αθλητές και τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού A.O., όπως επίσης και εξειδικευμένες μετρήσεις με στόχο τη μεγιστοποίηση της προπονητικής και αγωνιστικής τους απόδοσης.

Η Χαρά Σκουλαρίκη, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc, δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. για την αγωνιστική 2022-2023.

Η κα Σκουλαρίκη είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου και δραστηριοποιείται στο χώρο της Διατροφής και Διαιτολογίας περισσότερα από 10 χρόνια. Είναι υπεύθυνη της διατροφικής προετοιμασίας αθλητών υψηλού επιπέδου, υπήρξε η Nutrition Coach των adidas Runners Athens για 6 χρόνια, έχει αναλάβει τη διατροφή ακαδημιών όλων των αγωνισμάτων ενώ παράλληλα διοργανώνει Wellness & Nutrition Σεμινάρια για τους εργαζομένους εταιριών.

Διατηρεί  αδειοδοτημένο διαιτολογικό κέντρο στην Κηφισιά όπου πραγματοποιούνται υπηρεσίες διατροφικής φροντίδας υψηλής ποιότητας με εξοπλισμό και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας (εξατομικευμένες συνεδρίες, DNA διατροφογενετική ανάλυση, Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος κα)

Η ομάδα της κα Σκουλαρίκη θα αναλάβει εξειδικευμένες μετρήσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού με στόχο τη μεγιστοποίηση της προπονητικής και αγωνιστικής απόδοσης.