Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία BIOSTEEL, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η ΤΖΕΛΑΛΗΣ Group.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ για τη στήριξη και με μεγάλη χαρά καλωσορίζει τη BIOSTEEL για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ κλείνει 37 χρόνια παρουσίας στο χώρο του Αθλητισμού παρέχοντας όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα ή ένας αθλητής για να πρωταγωνιστήσει παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας και συγχρόνως παραμένοντας πιστοί στην καινοτομία και στην ποιότητα των προϊόντων της. Είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και εισαγωγείς των McDavid, Mueller, SKLZ, Triggerpoint, Rocktape, Blazepod, Sofsole, Harbinger, και άλλων εταιρειών καλύπτοντας το χώρο των Αθλητιατρικών, Ορθοπεδικών προϊόντων, ειδών και βοηθημάτων εκγύμνασης και αποκατάστασης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BIOSTEEL

Καλωσορίζουμε την Αμερικανική εταιρεία ενυδάτωσης & συμπληρωμάτων διατροφής BIOSTEEL της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η ΤΖΕΛΑΛΗΣ Group. Το ενυδατικό αυτό ποτό περιέχει στέβια και όχι ζάχαρη όπως τα άλλα ποτά της αγοράς, είναι μόλις 15 θερμίδων/500ml, προσφέρεται σε 7 γεύσεις και είναι το επίσημο ποτό των μεγαλύτερων ομάδων του ΝΒΑ όπως τους L.A. LAKERS, Dallas MAVERICKS, Philadelphia 76ERS, Miami HEAT, Brooklyn NETS, Toronto RAPTORS.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Είμαστε χαρούμενοι που για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των ομάδων του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο τομέα των αθλιατρικών, ειδών εκγύμνασης και αποθεραπείας, και από φέτος στο τομέα της ενυδάτωσης και των συμπληρωμάτων διατροφής με την διακεκριμένη εταιρία BioSteel. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο και την διοίκηση του ερασιτέχνη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας. Καλή αγωνιστική χρονιά και πορεία σε όλα τα τμήματα!

Παναγιώτης & Γιώργος Τζελάλης