Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον ΠΑΟ Σμύνους (Πετριναϊκό) και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον ΠΑΟ Σμύνους και σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία για το τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας και στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με τον ΠΑΟ Σμύνους , μια ομάδα που έχει τα χρώματα μας και αναμφίβολα μας ελκύει να συνεργαστούμε στη Λακωνία. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε γυναίκες και σάλα».

 Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση της διοίκησης του ΠΑΟ Σμύνους (Πετριναϊκός) που ανέφερε «Είναι μεγάλη η τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε στο κομμάτι του ποδοσφαίρου σάλας και του ποδοσφαίρου γυναικών και ευελπιστούμε αργότερα να βάλουμε και άλλα αθλήματα σε αυτή τη συνεργασία».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του ΠΑΟ Σμύνους (Πετριναϊκός)

https://www.facebook.com/SarantosAleiferis