Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Βιολογικό Χωριό.

Με όραμα την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και τη στήριξη της νέας γενιάς, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει το Βιολογικό Χωριό ως επίσημο υποστηρικτή του για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

To Βιολογικό Χωριό στηρίζει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο

Το αθλητικό ιδεώδες συμβαδίζει με την αγωνιστικότητα, την αφοσίωση και την ισορροπία που πρέπει να έχει κάθε αθλητής. Αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία του Βιολογικού Χωριού, που φέτος ενισχύει και στηρίζει τις εμφανίσεις των νέων αθλητών στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στα αθλήματα Μπάσκετ και Πετοσφαίριση.

Το Βιολογικό Χωριό γίνεται αρωγός κάθε νέου αθλητή που δραστηριοποιείται και δίνει το έναυσμα για έναν ποιοτικό και βιολογικό τρόπο διατροφής. Προσφέροντας περισσότερα από 6.500 πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα στα 26 καταστήματα στην Αττική, τη Πάτρα και τη Λάρισα, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών ειδών στη χώρα, γαλουχεί τους νέους σε ένα διαφορετικό, υγιεινό και πράσινο τρόπο ζωής .

Υγιεινή διατροφή και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας από το Βιολογικό  Χωριό!

Το Βιολογικό Χωριό δραστηριοποιείται στο χώρο των βιολογικών ειδών από το 2008 και έχει γίνει συνώνυμο των βιολογικών προϊόντων, διατηρώντας και ενισχύοντας ένα δίκτυο καταστημάτων αλλά και λανσάροντας ένα πλήρως λειτουργικό και ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα πανελλαδικής εξυπηρέτησης. Οι σημερινές ανάγκες και ο επιτακτικός και γρήγορος τρόπος ζωής, μαζί με την ανάγκη για άθληση, έχουν στρέψει τους πολίτες σε ποιοτικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην υγιεινή διατροφή και καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή και νέου.

Στο Βιολογικό Χωριό, οι καταναλωτές θα βρουν μια πλούσια γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές, αυστηρά χορτοφαγικά, χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη, vegan, vegetarian, keto, plant based, superfoods, xωρίς λακτόζη, παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, ready to eat, είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής, αλλά και είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης άριστης ποιότητας. Το Βιολογικό Χωριό αφουγκράζεται τον παλμό της νεολαίας και δίνει προτάσεις για να συνδυάσει ένας νέος την καθημερινή του άθληση με τις απαιτήσεις που του δημιουργεί, και την υγιεινή διατροφή μέσα από νόστιμες και βιολογικές επιλογές.

#allazoumetonkosmo

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.