Έντονη ήταν η Παναθηναϊκή στάμπα στα χτεσιν’ά βραβεία του ΠΣΑΤ καθώς αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου βραβεύτηκαν.

Ξεχώρισε η Άννα Ντουντουνάκη που ήταν η δεύτερη καλύτερη ελληνίδα αθλήτρια τη χρονιά που πέρασε ενώ η εθνική ομάδα σπάθης με αμαξίδιο αποτελούμενη από τους «πράσινους» Τριανταφύλλου και Ντούνη και τον κόουτς Κάζαγλη  ήταν μέσα στις 3 κορυφαίες ομάδες ΑμεΑ.

Αναλυτικότερα  τιμήθηκαν οι:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Τιμάται για τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε, σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, την απόφασή του να αποσυρθεί από τον αθλητισμό. Η κατάθεση ψυχής του σόκαρε και ευαισθητοποίησε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να παραμείνει στην ενεργό δράση. Η στάση του, γεννά την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους αθλητές των μη δημοφιλών αθλημάτων.

2η κοτ αθλητρια ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ

Βραβεύεται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο, που κέρδισε Ελληνίδα κολυμβήτρια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και για την πολύ μεγάλη εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από πανελλήνιο ρεκόρ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Αλλά πάνω από όλα, για τα μηνύματα που έστειλε στην ελληνική κοινωνία ότι ένας μεγάλος αθλητής ξέρει να μάχεται μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν τα παρατά.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΓΚΕΛΑΟΥΖΟΣ Κωνσταντίνος

Βραβεύουμε τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο για τη μεγάλη νίκη του στον εφετινό αυθεντικό μαραθώνιο που συνοδεύτηκε από πανελλήνιο ρεκόρ. Μετά από 17 χρόνια, χάρη στην σκληρή προπόνηση και το μεγάλο πείσμα του, κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ της πιο δύσκολης διαδρομής στον κόσμο με χρόνο 2 ώρες 16 :49΄΄. Ταυτοχρόνως, εντυπωσίασε με το ήθος του, αφού αφιέρωσε τη νίκη του στον Παναγιώτη Καραϊσκο, σε έναν αθλητή και μεγάλο του αντίπαλο στους στίβους, που δεν μετείχε στον αγώνα λόγω κορονοϊού.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΑΘΗΣ

Βασιζόμενο στον Παναθηναϊκό και στην ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο αποτελούμενη από τους Πάνο Τριανταφύλλου, Βασίλη Ντούνη και τον κόουτς Κάζαγλη.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Στον καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ΑΒΔΑΛΑ Νεοκλή, ο οποίος φέτος, σε ηλικία 15 ετών, έγινε ο νεότερος που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην ιστορία των πρασίνων σε επίσημο παιχνίδι. Έπαιξε μόνο για 1 και 40΄΄ και δεν κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο η 18η Οκτωβρίου θα μείνει για καιρό στο μυαλό του.