Η 19η Οκτωβρίου είναι μια ακόμα σημαντική ημερομηνία για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο καθώς έχουν τα γενεθλιά τους αθλητικές προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο

Πιο συγκεκριμένα τα 78α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Τάκης Οικονομόπουλος ο οποίος αποτελεί μια από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές του «τριφυλλιού».  Το «πουλί» υπερασπίστηκε για δώδεκα χρόνια την εστία του Παναθηναϊκού (1964-76) και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα . Παράλληλα το ρεκόρ του … ανέπαφης εστίας για 1.088 λεπτά διατηρείται μέχρι σήμερα.

Επιπλέον σήμερα έχει γενέθλια ο άλλοτε παλαιστής του Συλλόγου Δημήτρης Χριστόφορος που γίνεται 70 ετών και έχει χαρίσει αμέτρητες διακρίσεις στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα σαν σήμερα πριν 69 χρόνια  γεννιούνται δίπλα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο μαιευτήριο «Έλενα» τα δίδυμα Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας.

Πρόκειται για δύο από τους σπουδαιότερους εκφραστές της ελληνικής ροκ έντεχνης σκηνής , οι οποίοι είχαν επιλέξει το πράσινο χρώμα για τις φίλαθλες προτιμήσεις τους. Μάλιστα ο Πάνος Κατσιμίχας παρακολουθούσε συχνά την ομάδα του μαζί με τον «αιώνια πιστό» Μάνο Ξυδούς.

Ακόμα γενέθλια έχει και ο άλλοτε κολυμβητής του Συλλόγου Μίμης Στεφανάκος που γίνεται 85 ετών.