Λίγο νωρίτερα από τον καθιερωμένο αγιασμό του Συλλόγου, πραγματοποιηήθηκε η επίσημη Media Day με εκπροσώπους όλων των τμημάτων.

Το «τριφύλλι» ξεκινάει μια ακόμα σεζόν σε όλα τα αθλήματα έχοντας στόχο να αυξήσει ακόμα περισσότερο τους 1623 που ήδη μετράει .

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη 21 αγωνίσματα και θα ανοίξει και άλλα στο μέλλον και ταυτόχρονα έχει 15 τμήματα ΑμεΑ.

Εκπρόσωποι και από τα 36 τμήματα έδωσαν το παρών στον ιστορικό χώρο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια σε όλα τα σπορ!

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές τόνισε στο πλαίσιο της Media Day «Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει  γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και όπως πάντα με έναν μεγάλο στόχο, ο Παναθηναϊκός μας στο τέλος της χρονιάς να έχει κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους μας έχοντας κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις.

Μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός μας θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη  σε τέσερρα τμήματα βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πινγκ πονγκ ανδρών και μπάσκετ γυναικών και ελπίζουμε σε καλή πορεία με επιτυχίες.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές μας, προπονητές μας και επιτελεία και σύντομα ο αθλητισμός να επανέλθει σε πλήτρη κανονικότητα με γεμάτα γήπεδα χωρίς διακρίσεις».