Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μαρτσάκη για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου.

Ο ΠΑΟ  είναι ο μοναδικός μεγάλος Σύλλογος της χώρας που έχει μπει ενεργά στον αθλητισμό των ΑμεΑ με σπουδαίες επιτυχίες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο και  με γνώμονα την ακόμα καλύτερη λειτουργία των τμημάτων ΑμεΑ ο Σύλλογος  γνωστοποιεί  ότι ο Χρήστος Μαρτσάκης αναλαμβάνει χρέη Γενικού αρχηγού των τμημάτων ΑμεΑ , πλην του μπάσκετ με αμαξίδιο στο οποίο είναι αθλητής.

Ο  38χρονος διεθνής καλαθοσφαιριστής από τα Χανιά πριν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό είχε παίξει με τους  Αετούς Χανίων, το Μαρούσι  και με τη Δωδεκάνησο και για πρώτη φορά θα αναλάβει πόστο και στα υπόλοιπα αθλήματα ΑμεΑ.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Μαρτσάκης τόνισε «Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στην ομάδα της καρδιάς μου ως αθλητής στο μπάσκετ με αμαξίδιο και  θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω στα υπόλοιπα τμήματα ως γενικός αρχηγός.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε απότομα πολύ ψηλά τον πήχη στον αθλητισμό ΑμεΑ και οφείλουμε να ανταποκριθούμε όλοι όσοι είμαστε γύρω από τον Σύλλογο και να  κρατήσουμε ψηλά τη σημαία».