Η καμπάνια «Σύλλογος πιο Μεγάλος» που στέκεται ενεργά δίπλα στον Παναθηναϊκό και ενισχύει σημαντικά το «τριφύλλι» έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε «πράσινες» επιτυχίες μέσα στη χρονιά.

Το πρωτάθλημα στίβου που ολοκληρώθηκε χτες και έφερε τους άνδρες στην 6η θέση και τις γυναίκες στην 22η φέρει  φαρδιά πλατιά και την υπογραφή της καμπάνιας.

Αθλητές και αθλήτριες που αποκτήθηκαν χάρη στη συνδρομή της Παναθηναϊκής κίνησης «Σύλλογος πιο Μεγάλος» κέρδισαν τις εντυπώσεις μέσα στη χρονιά χαρίζοντας στον ΠΑΟ ένδοξες στιγμές.

Πιο αναλυτικά:

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 800μ ενώ παράλληλα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου. Έσπασε τα Παναθηναϊκά ρεκόρ στα 800μ. σε ανοιχτό και κλειστό στίβο ενώ συμμετείχε και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Αναστασία Καρακατσάνη πήρε το ασημένιο μετάλλιο με Παναθηναϊκό ρεκόρ στα 5.000μ. ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Γιώργος Μίνος στα 3.000μ. στιπλ καθώς και ο Θάνος Καλάκος στα 800μ.

Στο πινγκ πονγκ οι προσθήκες των Τόκιτς και Ράνεφουρ πρόλαβαν να κάνουν…αισθητή την παρουσία τους λόγω του Covid και αναμένεται η παρουσία του Τόκιτς στο Πανευρωπαϊκό στα τέλη του μήνα.

Στη σκοποβολή οι αθλητές που αποκτήθηκαν μέσω χορηγίας της εταιρείας Art & Fantasy Μίτας, Βασιλείου και Γκογκολάκης . Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μίτας-Γκογκολάκης ήταν 7οι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο ομαδικό σκητ στο Λονάτο με Παναθηναϊκά ρεκόρ.

Αρωγός πάντα και στις συγκεκριμένες μεταγραφές ήταν η καμπάνια «Σύλλογος πιο Μεγάλος».

Τέλος, η επανίδρυση  στο σκάκι  ήταν δυναμική και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες στο 1ο Πανελληνίο Διαδικτυακό πρωτάθλημα 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος» και αναμφίβολα τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν ενεργά και άμεσα ώστε να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο το «τριφύλλι» μας.