Οι «πράσινοι» του Χάρι Γκέιμ πανηγύρισαν τη κατάκτηση του πρωταθλήματος σαν σήμερα το 1962 μέσα στην έδρα του Αιγάλεω και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να σφραγίσει τη πρωτιά δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της διοργάνωσης , καθώς απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 0-0 μέσα στο «Σίτι».  Οι «λεβέντες με καρδιά» κατάφεραν να πάρουν το συγκεκριμένο σημαντικό αποτέλεσμα και να το γιορτάσουν με χιλιάδες «αιώνια πιστούς» που είχαν κατακλύσει το γήπεδο.

Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» καίγονταν για τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στη κατηγορία ωστόσο ο «σύλλογος μεγάλος» δεν τους έκανε το χατίρι. 

Αναλυτικά το ρόστερ του Παναθηναϊκού εκείνη τη περίοδο αποτελούνταν από τους εξής παίκτες: Βουτσαράς, Δρακότας, Μανιάκης Βεζυργιάννης, Τζουνάκος, Καμάρας, Λινοξυλάκης Ανδρέου, Κ. Αγγελόπουλος, Μακρής, Νεμπίδης, Πιτυχούτης, Βασιλάκης, Θεοφάνης, Κοσμίδης, Παπαεμμανουήλ Τουμπέλης, Δομάζος,Πανάκης, Φυλακούρης Χολέβας, Παναγιωτίδης, Βουτσαράς, Σ. Αγγελόπουλος, Μπενάρδος, Σούρπης, Σουρούνης, Σπετσαρίας, Παρασκευόπουλος, Πρίφτης, Φράγκου, Μπόκαρης, Περσιμετζής, Λάρδας, Βασιλείου, Ζήνδρος, Ρεμούνδος, Γιατράς, Ελεθεριάδης και Λουκανίδης.