Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η Εκδοτική Belle Époque γιορτάζουν την επέτειο των 50 ετών από το «Έπος του Γουέμπλεϊ» με το βιβλίο «Έντεκα Εμείς».

Ο συγγραφέας Νίκος Τζουάννης συγκέντρωσε ένα απίστευτο (τόσο σε όγκο όσο και σε ιστορική αξία) υλικό, το συνέθεσε με μαεστρία και μεράκι και παρουσιάζει την ιστορία της θρυλικής πορείας του Παναθηναϊκού, όπως αυτή δεν γράφτηκε ποτέ ξανά!

Άγνωστες ιστορίες, παρασκήνια, θαμμένα μυστικά και αναμνήσεις των πρωταγωνιστών, ξεδιπλώνονται στις 264 σελίδες του βιβλίου, ενώ ο εικονογράφος Πέτρος Μπάλτας «στολίζει» την έκδοση με το δικό του μοναδικό ταλέντο, παρουσιάζοντας 20 ξεχωριστά σκίτσα: από τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Νίκο Ξυλούρη, έως «το γκολ του Καμάρα» και την πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού στη γέφυρα του Γουέστμινστερ!

Επίσης, το αρχείο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (αδημοσίευτα, μέχρι σήμερα, ντοκουμέντα) έχει τη δική του θέση στο βιβλίο!

Προλογίζει ο Τάκης Οικονομόπουλος, ενώ το οπισθόφυλλο υπογράφει ο Μίμης Δομάζος.

Το βιβλίο κυκλοφορεί υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. και είναι διαθέσιμο στο www.vivliapao.gr και, από τη Δευτέρα 24 Μαΐού, στα κεντρικά βιβλιοπωλεία. Για πληροφορίες: [email protected] και 210 6132737.