Άνοιξαν οι παραγγελίες για το βιβλίο «Έντεκα εμείς» που κυκλοφορεί υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την επέτειο των 50 χρόνων του Γουέμπλεϊ.

«Έντεκα εμείς», οι προπαραγγελίες του συλλεκτικού πακέτου άνοιξαν! Ο Νίκος Τζουάννης συγκέντρωσε πολύ  υλικό, το συνέθεσε και παρουσιάζει την ιστορία της θρυλικής πορείας του Παναθηναϊκού,  όπως αυτή δεν γράφτηκε ποτέ ξανά!

 Άγνωστες ιστορίες, παρασκήνια, θαμμένα μυστικά και αναμνήσεις των πρωταγωνιστών. Με λίγα λόγια: Όσα δεν γνωρίζετε για το Έπος του Γουέμπλεϊ.

 Παράλληλα, ο Πέτρος Μπάλτας «στολίζει» την έκδοση με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σκιτσάροντας 20 ξεχωριστά σκίτσα, τα οποία συντροφεύουν τις σελίδες του βιβλίου: από τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Νίκο Ξυλούρη, έως «το γκολ του Καμάρα» και την πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού στη γέφυρα του Γουέστμινστερ!

 Την έκδοση συνοδεύουν δεκάδες υπερσπάνια φωτογραφικά και αρχειακά ντοκουμέντα, που δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά. Πρόκειται για υλικό που ανήκει στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, υπό την αιγίδα του οποίου κυκλοφορεί το βιβλίο.

Εξασφαλίστε από τώρα το συλλεκτικό πακέτο, προτού αυτό γίνει ανάρπαστο. Θα κοπούν μόνο 200 πακέτα τα οποία θα περιλαμβάνουν:

-Το βιβλίο «Έντεκα εμείς»

-Αντίγραφο εισιτήριου του τελικού

-Αντίγραφο του match program του τελικού

-Αντίγραφο επιστολόχαρτου που συνόδευε το match program, το οποίο δόθηκε σε όσους είχαν εισιτήριο VIP

-Χαρτονένια πολυτελής αφίσα με το σκίτσο του εξωφύλλου, υπογεγραμμένη από αστέρες του 1971 (θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ποιοι παλαίμαχοι θα υπογράψουν τις αφίσες)

-Έξι υπογεγραμμένες από τον Πέτρο Μπάλτα καρτ ποστάλ, με σκίτσα του από το βιβλίο.

-Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που εξαντληθούν τα συλλεκτικά πακέτα.

-Για προπαραγγελίες, το κόστος του πακέτου είναι 30 ευρώ (μετά την κυκλοφορία του βιβλίου και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, το πακέτο θα κοστίζει 33 ευρώ). Οι αποστολές θα γίνουν μέσα στον Μάιο 2021, όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο.

Για όσους ενδιαφέρονται να το παραγγείλουν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://vivliapao.gr/product/enteka-emeis-proparaggelia/?fbclid=IwAR2CsItwEZd8x3EGB_-qG1oaYnuW0vwMzeKdkO8W6eUyLnVvvgQDEtAtHSs