Η 20η Απριλίου είναι μια ακόμα ημερομηνία που έχουν τα γενέθλια τους προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο

Πιο συγκεκριμένα σήμερα έχει τα γενέθλια της η σπουδαία αθλήτρια του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμιτρέσκου που γίνεται 44 ετών. Πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες ξένες αθλήτριες που φόρεσε το «τριφύλλι» και παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά «φίνα κορίτσια».

Σήκωσε 7 πρωταθλήματα Ελλάδας, 8 κύπελλα ενώ βραβεύθηκε 2 φορές MVP σε τελικούς Κυπέλλου (2005, 2008). Σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατέκτησε τη 2η θέση στο Challenge Cup (2009) και τη 3η θέση στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1999). 

Επιπλέον στο βόλεϊ γυναικών γενέθλια έχει σήμερα και η Ελευθερία Χατζηνίκουπου γίνεται 43 ετών και τίμησε τα πράσινα χρώματα την τριετία 2007-10.

Παράλληλα σήμερα γίνεται 69 ετών ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού Μπόζινταρ Μάλκοβιτς που έχει μείνει στην ιστορία για το πρώτο ευρωπαϊκό που έφερε στο «τριφύλλι».

Επιπλέον σήμερα γίνεται 27 ετών ο άλλοτε τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Οδυσσέας Βλαχοδήμος  ενώ 45 ετών γίνεται και ο άλλοτε επιθετικός του «τριφυλλιού» Άντριου Βλάχος.