Η 3η Απριλίου είναι μια ακόμα ημερομηνία όπου έχουν τα γενέθλια τους αρκετές προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο.

Αναλυτικότερα τα 31α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

  Ο «ελ Νίνιο» έπαιξε στη πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών και έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε ντέρμπι ενώ ήταν και ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκόραρε με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.  Ανέπτυξε ιδιαίτερη σχέση με τη πράσινη εξέδρα την οποία λάτρεψε και τον λάτρεψε.

Από κει και πέρα σήμερα γιορτάζει τα 31α γενέθλια του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς όπου αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2013 και αγωνίστηκε μέχρι το 2016.

Επιπλέον σήμερα γίνεται 28 ετών και ο αμυντικός του «τριφυλλιού» Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και αγωνίστηκε με τα τα «πράσινα» από το 2007 ως το 2012.

Ακόμα σήμερα γίνεται 35 ετών ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού Σέρχιο Σάντσεθ  που έπαιξε στην ομάδα την σεζόν 2015-16.