Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εύχεται τα ιδιαίτερα χρόνια πολλά σήμερα 17 Μαρτίου που είναι και η St Patricks Day η καθιερωμένη ημέρα «τριφυλλιού» παγκοσμίως.

Σαν σήμερα λοιπόν γεννήθηκε ο άνθρωπος-συνώνυμο του ένδοξου εμβλήματος ο Ιρλανδός  Πάντι Μάλιγκαν ο οποίος πέρασε και από τον «Σύλλογο Μεγάλο» .

Πιο συγκεκριμένα ο Μάλιγκαν γεννήθηκε σαν σήμερα το  1945 στο Μπόμοντ του Δουβλίνου  και κατέχει το ρεκόρ…υπηρεσίας σε πράσινους Συλλόγους με τριφύλλια αφού συνολικά είχε παρουσίες σε τέσσερις ομάδες με πράσινα χρώματα και τριφύλλια.

Ο Μάλιγκαν αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής με την (τρίφυλλη) Εθνική Ιρλανδίας καθώς και στις ομάδες Σάμροκ Ρόβερς και Μπόστον Ρόβερς. Κατόπιν ήρθε και στον Παναθηναϊκό και έκατσε στον πάγκο του στις αρχές της δεκαετίας του ΄80.

Παράλληλα τα 77α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ένας πολύ σημαντικός παίκτης που φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» ο Χουάν Ραμόν Βέρον. Ο Αργεντινός, πατέρας του γνωστού Σεμπάστιαν Βερόν, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του ’72 και ενώ μεσουρανούσε με την Εστουντιάντες.

Τέλος, σαν σήμερα γεννήθηκε και ο  άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Πέτρος Μπανάσας