Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος στέλνει την ακόλουθη επιστολή στην ΕΣΑΠ, στον Πρόεδρο κ. Παντελή Ταρνατόρο.

«Λάβαμε σήμερα τον ορισμό του αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της volley league, και με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι έχει οριστεί την Πέμπτη 28/01/2021, ενώ αγώνες άλλων ομάδων έχουν μεταφερθεί ακόμα και την Τρίτη 26/01/2021, ή την Παρασκευή 22/01/2021, δίνοντας έτσι περισσότερες προπονητικές ημέρες στους αντιπάλους μας.

Στα πλαίσια της ισοτιμίας των συμμετοχόντων ομάδων, σας δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας με τον ΠΑΟΚ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ να διεξαχθεί την Πέμπτη 28/01/2021 και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε την ΕΡΤ ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί όπως αρχικά είχε οριστεί, δηλαδή τη Τετάρτη 27/01/2021.

Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. είχε σαν αποτέλεσμα την μέγιστη αγωνιστική πίεση προς τον Σύλλογό μας, την οποία όμως είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε.

Δεν μπορούμε όμως να αποδεχτούμε τον αποσπασματικό ορισμό των αγωνιστικών ημερών, καθώς διαπιστώνουμε ότι όποιος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ προλάβει, εκμεταλλεύεται ή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να ορίζει τους αγώνες, ακόμα και με ανάπαυλα έξι ημερών ανάμεσα στις αναμετρήσεις του.

Έχουμε δηλώσει την αντίθεσή μας με αυτό το σύστημα διεξαγωγής Πρωταθλήματος επανειλημμένα και ιδού και οι αποδείξεις που μας δικαιώνουν πριν ακόμα την λήξη του Α’ γύρου.

Λυπούμαστε που φτάνουμε στο σημείο, να αποστείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας, και παρά το γεγονός ότι στον συνεταιρισμό μας όλοι έχουμε ίση ευθύνη, ίση βαρύτητα και ίσο λόγο, όμως κάποιοι φαίνεται να είναι λίγο πιο ίσοι από τους άλλους.

Αναμένουμε τον εκ νέου ορισμό του αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ για την Τετάρτη 27/01/2021, με τον Φοίνικα Σύρου για την Κυριακή 31/01/2021, με τον ΟΣΦΠ για την Πέμπτη 04/02/2021, με τον ΟΦΗ για την Κυριακή 07/02/2021, και φυσικά αναμένουμε να συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός αγώνων, (2 την εβδομάδα), γενικά, και όχι επιλεκτικά.

Τέλος, ζητούμε την άμεση σύγκληση Δ.Σ. για την αποφυγή παρόμοιων περιπτώσεων στο μέλλον, αλλά και για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του συνεταιρισμού μας».