Ο Παναθηναϊκός εντάσσει στο έμψυχο δυναμικό του τον Νίκο Σταμούλη και ταυτόχρονα ανακοινώνει την έναρξη του τμήματος Μπότσια του Συλλόγου.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό αγώνισμα στον αθλητισμό ΑμεΑ και ο Σύλλογος καλλιεργεί πλέον στις τάξεις του το Μπότσια.

Ο Νίκος Σταμούλης θα φοράει την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος καθώς αποκτήθηκε από τη Δύναμη Περιστερίου και προπονείται στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Ακολουθεί τις προπονητικές οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Τζήμα καθώς και του παγκόσμιου πρωταθλητή Γρηγόρη Πολυχρονίδη.

Όλη η προσπάθεια της έναρξης του αγωνίσματος ξεκίνησε από την θέληση και τη δύναμη τόσο του Νίκου Σταμούλη όσο και του αξέχαστου  Κώστα Μπάτραλη, όπου θέλησαν να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία και στο Μπότσια.

Στην πρώτη του δήλωση ως αθλητής του Παναθηναϊκού στην κατηγορία BC4  ο Νίκος Σταμούλης τόνισε:

 «Δεν μπορώ να περιγράψω τη συγκίνηση μου που ανήκω επίσημα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Είναι τεράστια τιμή για μένα να μπορώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο σύλλογο που αγαπώ από μικρό παιδί. Νιώθω περηφάνεια που αποτελώ τον πρώτο αθλητή της ομάδας μπότσια του Παναθηναϊκού και θέλω να κρατήσω τη σημαία ψηλά και για τον Κώστα Μπάτραλη που έφυγε νωρίς

Ευχαριστώ τον Άγγελο Σκλαβουνακη και τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη που με βοήθησαν να υλοποιήσω το όνειρο μου. Πότε μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας. Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή».