Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Απόστολο Μουμτζόγλου που θα είναι αθλητής της ομάδας παρά-μπάντμιντον ενώ θα ενισχύσει και την ομάδα τένις με αμαξίδιο που φτιάχνεται.

Ο Μουμτζόγλου αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος την περασμένη χρονιά στο μπάσκετ με αμαξίδιο και παρότι μένει μόνιμα στην Ολλανδία δεν μπορεί να μην αγωνίζεται για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό έστω και αν προπονείται  εξ αποστάσεως  ακόμα και σε άλλα αθλήματα.

Πρόκειται για έναν από τους πρώτους αθλητές με διεθνή καριέρα στο μπάσκετ με αμαξίδο ενώ έχει λάβει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου και τένις αγωνιζόμενος κατά καιρούς στους Αετούς, στον ΠΑΣΚΑ και το Μαρούσι.

Ο Μουμτζόγλου είχε λάβει μέρος στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις και είχε αξιόλογη παρουσία ενώ θα ενισχύσει και το τμήμα μπάντμιντον.

Σε δήλωση του ο Μουμτζόγλου ανέφερε «Είμαι πολυ χαρούμενος που ανήκω στην Παναθηναϊκή οικογένεια, και θα προσπαθήσω μέσα από αυτά τα δύο  αθλήματα να κάνω οτι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μας να είναι ψηλά»