Ο Σύλλογος γιορτάζει δύο εκλεκτές μορφές του την τελευταία ημέρα του χρόνου καθώς γενεθλιάζουν ο «αιώνια πιστός» Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και ο μπασκετμπολίστας Λιβέρης Ανδρίτσος.

Πιο συγκεκριμένα 57α γενέθλια του γιορτάζει  σήμερα και ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη. Ο εν λόγω είναι ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες  καλλιτέχνες και όποτε του δίνεται η ευκαιρία βρίσκεται στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο γιος του είναι επίσης  φανατικός Παναθηναϊκός και αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου στο μπάσκετ.

Παράλληλα τα 61α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο πειραιώτης  Λιβέρης Ανδρίτσος όπου μάτωσε τη φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού για μια δεκαετία. Συγκεκριμένα  ο εν λόγω εντάχθηκε στην οικογένεια του «τριφυλλιού» το 1982 και προσέφερε τα μέγιστα μέχρι το 1992. Ο σπουδαίος σμολ φόργουορντ αποκτήθηκε από τον Έσπερο Καλλιθέας σε ηλικία 23 ετών και κράτησε ψηλά τη πράσινη σημαία.

Επιπλέον πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 1984 στον «Τάφο του Ινδού» καθώς και τα κύπελλα του 1983 και του 1985. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όταν τερμάτισε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό βρέθηκε στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 2.088 πόντους.

Διέθετε σπουδαία κατάρτιση και ήταν ο πιο σταθερός παίκτης του «τριφυλλιού» την δεκαετία του 80΄ και φυσικά ένα από τα αγαπημένα παιδιά της πράσινης κερκίδας.

Επιπλέον ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην ΕΕΣΔ στον τελικό του Ευρωμπάσκετ 1987 καθώς με δύο δικές του εύστοχες βολές πήγε το παιχνίδι στη παράταση.