Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε συνεργασία με την εκδοτική εταιρεία Belle Epoque προσφέρει στους «αιώνια πιστούς» από ένα βιβλίο καθημερινά.

Ο «Σύλλογος Μεγάλος» θέλοντας με τον τρόπο του να συμβάλλει ώστε να περάσει ο Νοέμβριος  με κάποιες ευχάριστες ανάσες  για τον δοκιμαζόμενο κόσμο στον καιρό της πανδημίας, προσφέρει από ένα βιβλίο καθημερινά στους οπαδούς του Συλλόγου.

Τα βιβλία είναι προσφορά της εκδοτικής εταιρείας Belle Epoque (https://vivliapao.gr) και όλο το Νοέμβριο θα δοθούν τεύχη από το κόμιξ «1908» και τα βιβλία «Και χιλιάδες τίτλοι», «Λεωφόρος Ηρώων», «Κάθε μέρα σ αγαπώ πιο πολύ» και «Τα βλέπω όλα πράσινα».

Από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και καθημερινά θα υπάρχει μια σχετική ερώτηση στη σελίδα facebook του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (https://www.facebook.com/PanathinaikosAO1908)  και ο πρώτος που θα σχολιάζει  τη σωστή απάντηση θα κερδίζει από ένα βιβλίο.

Ο καθένας μπορεί να κερδίσει μόνο ένα βιβλίο και οι νικητές θα ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα από τον Α.Ο. για να δώσουν τα στοιχεία τους ώστε να τους αποσταλεί το βιβλίο.