Σήμερα 19 Οκτωβρίου έχουν τα γενέθλια τους αθλητές και φίλαθλοι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Παναθηναϊκό, στον αθλητισμό αλλά και στον πολιτισμό της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα σαν σήμερα γεννήθηκε το 1943 ο σπουδαίος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος που τίμησε το «τριφύλλι» από το 1963 ως το 1976  με αμέτρητες επιτυχίες. Κατέχει το ρεκόρ των 1.088 λεπτών χωρίς γκολ ενώ ήταν ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» στις  σημαντικότερες στιγμές του Συλλόγου , τον τελικό του Γουέμπλεϊ και τους τελικούς του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Υπηρέτησε το «τριφύλλι» από διάφορα πόστα ενώ ήταν και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού το 2017.

Παράλληλα σήμερα έχει γενέθλια και ο κορυφαίος παλαιστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Χριστόφορος που γεννήθηκε το 1951 και έχει κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΣΙΣΜ , έχει πάρει αργυρό μετάλλιο σε Βαλκανικούς αγώνες, έχει κατακτήσει 4η και 5η θέση σε Μεσογειακούς αγώνες ενώ ήταν 6ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Παράλληλα σαν σήμερα το 1952  γεννιούνται δίπλα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο μαιευτήριο «Έλενα» τα δίδυμα Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας.

Πρόκειται για δύο από τους σπουδαιότερους εκφραστές της ελληνικής ροκ έντεχνης σκηνής , οι οποίοι είχαν επιλέξει το πράσινο χρώμα για τις φίλαθλες προτιμήσεις τους. Μάλιστα ο Πάνος Κατσιμίχας παρακολουθούσε συχνά την ομάδα του μαζί με τον «αιώνια πιστό» Μάνο Ξυδούς.

Επιπλέον γενέθλια έχει και ο άλλοτε κολυμβητής του Παναθηναϊκού Μίμης Στεφανάκος που γεννήθηκε το 1936 και ακολούθησε ποδοσφαιρική καριέρα  σε διάφορες ομάδες.

Τέλος, σαν σήμερα το 1955 γεννήθηκε και ο άλλοτε αμυντικός του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού Θανάσης Οικονόμου.