Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία NIB Συμβουλευτικές Υπηρεσίες του κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλου.

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος καθώς έδωσε τα χέρια με μια κορυφαία εταιρεία στην οργάνωση και αναδιοργάνωση εταιρειών και στο αθλητικό management.

Η συνεργασία του «τριφυλλιού» με την ΝΙΒ  περιλαμβάνει την διοικητική  αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση , την παρακολούθηση του πλάνου στο Βοτανικό μέχρι την υλοποίηση του, την εκπόνηση και υλοποίηση μελέτης για την μέγιστη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων όταν αυτές παραδοθούν.

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κύριος Παναγιώτης Τριαντόπουλος ο οποίος φυσικά δεν είναι άγνωστος στην Παναθηναϊκή οικογένεια.

Ήταν επί πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Παναθηναϊκού Α.Ο. κατά τη διετία 2018-2020 επί προεδρίας κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου σε τεράστιο βαθμό ήρθε και η οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω και πάλι στην Παναθηναϊκή οικογένεια. Για μένα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι πολύ γνώριμος και οικείος και βρέθηκα στις τάξεις του σε μια δύσκολη περίοδο. Πλέον ο Σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο και η προοπτική του Βοτανικού γιγαντώνει τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία μέχρι να φτάσουμε εκεί και να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δεδομένα που έχουμε. Η επόμενη ημέρα και η νέα σελίδα είναι μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να έχουμε την αρτιότερη λειτουργία».