Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης ο Σύλλογος αποχαιρέτισε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές μορφές που φόρεσαν το «τριφύλλι».Από την πρώτη στιγμή το Δ.Σ. ήταν σε επαφή με την οικογένεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου  και παράλληλα με την ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία.

Αποφάσισε από την πρώτη ημέρα κάποιες κινήσεις που δεν ήταν ανακοινώσιμες λόγω της κατάστασης και της νεκρώσιμου ακολουθίας. Κύριο μέλημα όλων ήταν η διακριτικότητα και να παρέχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  ουσιαστική και πρακτική βοήθεια στην οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφάσισε

Α) Την ανάληψη των εξόδων της κηδείας αντί για κατάθεση στεφάνου

Β)Την συνεχόμενη επικοινωνία και συνεννόηση  με την οικογένεια για να έχει ο Φίλιππος (ο γιος της Ρούξι) τη στήριξη του Συλλόγου, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του ίδιου και των ανθρώπων που τον επιμελούνται.

Γ)Τη διοργάνωση φιλικού αγώνα προς τιμή της που θα είναι καλεσμένη η οικογένεια της και στο πλαίσιο αυτού θα υψωθεί η φανέλα με το νούμερο 9 στην οροφή του κλειστού γηπέδου «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο αγώνας θα γίνει με την έναρξη της νέας σεζόν και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Δ)Στους επόμενους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων μας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και τα τμήματα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.