Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα μέλη του για τη νέα σεζόν

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι, άλλη μία αγωνιστική χρονιά για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο έφτασε στο τέλος της με αρκετές επιτυχίες στις οποίες όλοι εσείς ήσασταν βασικοί αρωγοί γιατί μας ενώνει η κοινή επιθυμία να βλέπουμε τα τμήματά μας να πρωταγωνιστούν.

Ήδη σαν διοίκηση έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας εκεί που του αξίζει, και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Η ίδια προσπάθεια γίνεται και στον οργανωτικό τομέα και για αυτό η συνδρομή των μελών έχει πλέον εναρμονιστεί με τις ημερομηνίες των αγωνιστικών περιόδων, δηλαδή από 01/06 έως 31/05 της επόμενης χρονιάς.

Για να είναι ακόμα πιο εύκολη, πιο γρήγορη και ακόμα πιο βολική για όλα τα μέλη η ανανέωση της συνδρομής ο Σύλλογος θα συνεργαστεί με την εταιρεία Ticketmaster για αυτό το λόγο.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο γρήγορη, εύκολη και απλή, τόσο η ανανέωση της συνδρομής μας, όσο και η αγορά του αντίστοιχου εισιτηρίου διαρκείας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για αυτό το λόγο από σήμερα δεν θα είναι δυνατή η ανανέωση της συνδρομής μέσω της παραγωγής που υπήρχε στην σελίδα της VIVA, και θα κάνουμε μαζί νέο ξεκίνημα από το  ανανεωμένο πλέον site του Συλλόγου και την Ticketmaster από τις αρχές Ιουνίου.

 Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία θα σας ανακοινώσουμε στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Να σημειώσουμε εδώ ότι όσα μέλη έχουν ήδη ανανεώσει τη συνδρομή τους από 01/01/2023 και μετά, θα θεωρηθούν οικονομικά ενήμερα έως το τέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν δηλαδή μέχρι 31 Μαΐου 2024.