Τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δίνουν δύο δυνατές εκτός έδρας «μάχες» την Τρίτη (10/01) και την Τετάρτη (11/01) στο Challenge Cup.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (9/01) στην Ιταλία για την πρώτη αναμέτρηση με την Κιέρι (10/01, 21:00) και θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν μια πολύ δυνατή ομάδα στις «16» του Challenge Cup και η κεντρική του «τριφυλλιού», Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις δυνατότερες ομάδες της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε ότι η Ιταλία έχει πολύ καλό επίπεδο στο βόλεϊ και κάθε χρόνο οι ομάδες της πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Αυτό μας δίνει κίνητρο και διάθεση να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά ξέρουμε τις δυνατότητές μας και είναι σίγουρο ότι όλες μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε το στόχο μας».

Παράλληλα, το πρωί της Τρίτης (10/01) η αντρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ταξίδεψε για την Ολλανδία ενόψει της αυριανής (11/01, 21:00) αναμέτρησης με την Όριον Ντέτινχεμ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να «τελειώσουν» την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup στην έδρα τους.

Ο κεντρικός του ΠΑΟ, Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Πάντα ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι κρύβει κινδύνους, πόσο μάλλον σε έναν προημιτελικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας εικόνα του τελευταίου διαστήματος και να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».