Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αγωνίζεται αυτή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το απόγευμα σε διαφορετικά αθλήματα και αναμένει τον κόσμο του να είναι στο πλευρό του στους αγώνες που θα γίνουν στο Μαρούσι.

Το πρώτο χρονικά ματς είναι στις 18:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για το Challenge Cup, όπου το ανδρικό τμήμα βόλεϊ αντιμετωπίζει την Οντολένα με στόχο να πετύχει το πρώτο βήμα πρόκρισης στη φάση των «16».

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-aero-odolena-vola-challenge-cup/

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Φράγκος δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Τσέχικη ομάδα: «Κάθε φάση ενός ευρωπαϊκού κυπέλου είναι ξεχωριστή και εξίσου σημαντική. Αν και έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, είμαστε σίγουρα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά ικανό αντίπαλο».

Λίγο αργότερα στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ δίνει τη δική του ευρωπαϊκή «μάχη» στο EuroCup κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά σε μια ιστορική πρόκριση.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-crvena-zvezda-mts-eurocup-women/

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού», Κατερίνα Σωτηρίου ανέφερε: «Άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για την πρώτη φάση, αυτή τη φορά στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο που καθαυτό με την αίγλη και την μπασκετική ιστορία, παράλληλα με την διέλευση του κόσμου θα βοηθήσει στα μέγιστα στην προσπάθεια μας. Ο αντίπαλος στα μέτρα μας. Εμείς όπως σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικές, με διάθεση και συγκέντρωση να πανηγυρίσουμε μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη για το Σύλλογο. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Κάθε αγώνας για εμάς έχει στόχο την επίτευξη της νίκης και ταυτόχρονα τη βελτίωση των αδυναμιών μας ώστε να γινόμαστε καλύτερες διεκδικώντας περισσότερα πράγματα. Ελπίζω ο κόσμος να πλαισιώσει την προσπάθειά μας την Τετάρτη όπως έχει κάνει μέχρι τώρα».

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν το πακέτο Mini Pass για τους αγώνες του EuroCup, το οποίο περιλαμβάνει και τους τρεις εντός έδρας αγώνες του μπάσκετ γυναικών και κοστίζει 25 ευρώ.

Το πρόγραμμα των αγώνων που περιλαμβάνει το Mini Pass:

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ερυθρός Αστέρας (9/11, 20:30, ΟΑΚΑ)

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Λούμπλιν (16/11, 20:00, ΟΑΚΑ)

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ραμάτ Χασαρόν (6/12, 20:30, ΟΑΚΑ)

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να κλείσουν τη θέση τους και για τους τρεις αγώνες του EuroCup αγοράζοντας το πακέτο Mini Pass από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/mini-pass-diarkeias-3-agonon/

H είσοδος στον Άγιο Θωμά:

-Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00

-Οι κάτοχοι διαρκείας και οι κάτοχοι εισιτηρίων θα εισέρχονται στο γήπεδο με το σκανάρισμα της κάρτας ή του εισιτηρίου τους στην είσοδο.

*Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, δε θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στον Άγιο Θωμά.

Η είσοδος στο ΟΑΚΑ:

-Το εκδοτήριο στο Parking 5 θα λειτουργεί από τις 19:00.

-Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:15.

-Οι κάτοχοι Green Pass και οι κάτοχοι εισιτηρίων θα εισέρχονται από τη θύρα 3 με το σκανάρισμα της κάρτας ή του εισιτηρίου τους στην είσοδο.

-Οι κάτοχοι VIP Pass θα εισέρχονται από τη θύρα VIP με το σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.