Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με την ονομασία Green Pass και VIP Pass.

Ο Σύλλογος έχει επιστρέψει στην κορυφή και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι «αιώνια» πιστοί θα βρίσκονται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό του.

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών, πόλο ανδρών, ποδόσφαιρο γυναικών και futsal ανδρών που επανιδρύθηκε.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  κυκλοφορεί το Green Pass και το VIP Pass στις τιμές των 120 ευρώ και 300 ευρώ αντίστοιχα προκειμένου να εξασφαλίσουν οι φίλαθλοι τις θέσεις τους στις εξέδρες όλων των εντός έδρας αγώνων.

Όποιος-α προμηθευτεί το διαρκείας του έως τις 31 Ιουλίου θα έχει έκπτωση και οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: 80 ευρώ το Green Pass και 250 ευρώ το VIP Pass.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος-α κάτοχος κάρτας διαρκείας, είναι να είναι ταμειακώς ενήμερο μέλος του Συλλόγου.

Οι τρόποι απόκτησης GREEN Pass ΚΑΙ VIP Pass 

Α) Στα φυσικά σημεία πώλησης των γραφείων του Παναθηναϊκού Α.Ο. ( γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος») από 8 Ιουλίου (9.30π.μ.-5μ.μ.).

Β) Ηλεκτρονικά μέσω viva. gr στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/season-pass-2022/2023/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να καλέσετε στο 2114117600.

https://www.youtube.com/watch?v=e6673tl2L6k&fbclid=IwAR3ifqkky0IHaDLo_trQIAiwGuPIl1YugZ1mpK-6NjjH6z8UO9iVoslvnFk